PFAFF performance icon Klicka på bilden för att komma tillbaka till föregående sida

Med inspiration av det tyska arvet representerar PFAFF® performance icon™-symaskinen allt som du uppskattar med PFAFF® – en fulländad och innovativ sömnadsupplevelse som uppfyller dina högsta förväntningar. I över 155 år har PFAFF® utvecklat eleganta symaskiner som utmärker sig med avancerad teknik, enastående resultat och en kreativ frihet.

Viktiga fuktioner

Maximal arbetsyta Vi har utvecklat marknadens största arbetsyta – 310 mm bred och 140 mm hög – vilket motsvarar en ökning på 69 %. Höjden under syhuvudet har ökats till 76,2 mm så att du får gott om plats för händerna och bättre överblick över dina sömnadsprojekt.

Styrka, stabilitet och precision Symaskinens omarbetade bottenplatta minskar vibrationerna och ger dig den kraft och stabilitet som du behöver för att uppnå bästa resultat. Nålstyrkan är nästan dubbelt så stark som hos tidigare modeller, vilket innebär att det är lättare än någonsin att sy genom kraftiga tyger.

Innovativ belysning Nyskapande teknik ger dig en mycket jämn belysning och en ljus och behaglig sömnadsupplevelse. LED-belysningen är placerad på precis rätt plats för att du ska slippa skuggor.

Multipekskärm med ett smart digitalt gränssnitt Vår extra stora (10,1 tum/257 mm), interaktiva fullfärgspekskärm med anpassningsbart gränssnitt och marknadens största skärm fungerar som en smarttelefon eller surfplatta. Det grafiska användargränssnittet är anpassat efter dina behov.

Innovativa och unika sömnadstekniker Unika, avancerade sömnadstekniker: Svävande sömmar, utstrålande sömmar, sömmar med ett, två eller tre band, kantsömmar med spets och kombinationssömmar som ger ett sofistikerat resultat.

Trådlös anslutning med WiFi och mySewnet™ mySewnet™-anslutning med molnlagring och automatiska programuppdateringar via WiFi. När du är ansluten till den kostnadsfria appen PFAFF® CreatorCue™ kan du ta del av steg för steg-instruktioner och interaktiva övningar i Hjälpcenter direkt från soffan, klippbordet, strykbrädan eller till och med när du shoppar! Varje steg synkroniseras automatiskt mellan appen och din maskin via ditt mySewnet™-konto. Sömmar kan laddas ner från appen till maskinen.

Automatisk nålträdare Vår mest avancerade PFAFF®-symaskin någonsin har helautomatisk nålträdare – effektivt och bekvämt för dig. Trådvägarna med teleskopiska trådledare gör att du kan använda alla dina favorittrådar, även om det är stora spolar.

Förbättrad Original IDT™ Integrerad dubbelmatning är en unik teknik från PFAFF® som ger perfekt matning av alla typer av tyger, både ovan-och underifrån, och perfekta sömmar varje gång. Funktionen har en egen strömkälla som ger bättre kontroll samt en ny inbyggd sensor som signalerar när den ska aktiveras eller inaktiveras.

Maskinegenskaper

Tydliga instruktioner Tydliga instruktioner omfattar Hjälpcenter, användarhandbok och en kom igång-guide som både hjälper och inspirerar användarna. I Hjälpcenter finns fler än 50 animerade eller illustrerade interaktiva anvisningar och steg för steg-instruktioner, direkt på skärmen, som du kan ta hjälp av i dina olika projekt.

ActivStitch™ Technology Den här revolutionerande tekniken omfattas av tre olika patent och ger exakta och fantastiskt vackra resultat till och med när du använder svårhanterliga specialtrådar som metalltråd. Sensorerna känner av tygets tjocklek och reglerar trådmängden så att en perfekt balans uppnås mellan över-och undertråd. Perfekt resultat på båda sidor av tyget.

Teleskopisk trådledare, du kan använda många olika trådrullar i olika storlek och alltid få perfekta resultat.

Stora spolar och separat motor för undertrådsspolning. Du kan dessutom spola undertråd från en annan trådrulle medan du syr utan att avbryta och trä om övertråden.

Över- och undertrådsavkännare Meddelar när över-eller undertråden börjar ta slut eller går av.

Stygnplåt för raksöm med sensor När stygnplåten för raksöm används ställs maskinen automatiskt in för raksöm, vilket förhindrar att nålen och plåten skadas.

Tillbehör medföljer och integrerad tillbehörslåda 11 olika pressarfötter för dina grundläggande behov ingår, samt två stora stygnplåtar. Den integrerade tillbehörslådan är gummiklädd med särskilda fack för alla tillbehör, vilket gör det lätt att hålla ordning.

Trådklipp Klipper automatiskt av över-och undertråden och drar trådändarna till tygets baksida.

Trasselfri roterande gripare Inga trådar fastnar i spolområdet.

Elektroniskt knälyft, du höjer smidigt pressarfoten med en enkel rörelse så att du har händerna fria att styra tyget.

Tillagd i varukorgen